Dé Atlassian Specialist

op gebied van configuratie, integratie, maatwerk, trainingen en plugin development

42 Logo
42 B.V.
Koraalrood 33
2718 SB Zoetermeer
Nederland
Postadres
postbus 6003
2702 AA Zoetermeer
Nederland
tel +31 88 4242 042
fax +31 88 4242 099
kvk: 24293804

Dé Atlassian Specialisten

Bij 42 geloven wij sterk in het continue verbeteren van jezelf, je bedrijf en de markt om je heen en het leveren van hoge kwaliteit producten en services. Continue verbeteren kan alleen door inzicht te hebben, om die reden hebben wij een open en eerlijk proces en gebruiken we de Atlassian tools om die inzicht te krijgen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij onze producten en services kunnen aanbieden die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Door middel van onze Professional Services willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om inzicht te creëren binnen hun team en bedrijf. Omdat de visie en de producten van Atlassian perfect bij 42 past zijn we in 2008 het partnerschap aangegaan en mogen wij onszelf officieel 'Atlassian Experts' noemen.

42 Kan niet alleen de licenties voor u regelen, maar kan u en uw bedrijf ook helpen met de configuratie en inrichting, integratie, maatwerk, trainingen en plugin development voor de verschillende Atlassian producten.

 

42 is a much appreciated partner on the Dutch market. With their knowledge about the Atlassian Products they provide truly professional services

Todd Revolt, Atlassian

Nieuws

42 samen met Atlassian op Git Tour
Atlassian organiseert samen met 42 als Atlassian Expert een event rondom Git!
Lees meer...

Atlassian Confluence 5 essentials
Met gepaste trots presenteren wij u de allernieuwste uitgave van een van de vaste medewerkers van 42, onze senior Atlassian consultant, Stefan Kohler. 
Lees meer... 

42 ontwikkelt Agile kaartspel
Kwaliteitsmanagement staat bij ons hoog in het vaandel. 42 heeft een eigen kwaliteitsmanagement spel ontwikkeld, genaamd FragileAgile. 
Lees meer...       


Zij gingen u voor

 

 

 

 

 

  

This site is powered by Atlassian Confluence, the Enterprise Wiki